Çukuryayla İlkokulu
ÇUKURYAYLA MAH. ÇUKURYAYLA KÜME EVLERİ NO 2 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

Çukuryayla İlkokulu olarak vizyonumuz her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır 21. Yüzyılın -Yaratıcı -Dünyaya uyumlu -Sorunlara çözüm getirebilen -Girişken -Yurtsever -Yüksek donanımlı -Üretken -Ahlaklı -Dinamik -Öğrenmeyi seven Bireylerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen devlet okulları arasında olmak ve okulumuzun adını en güzel yerlere taşımak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda Türkiye´de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri özveri ve en gelişmiş öğretim yöntem ve teknikleriyle yetiştirmektir.

Tam Gün

Soba-Kalorifer

Köy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 33 km dir. Yazın 30 dakika, kışın 45 dakika uzaklıktadır.İl merkezine yazın 1 buçuk saat kışın 3 saat uzaklıktadır

Merkeze uzak , iklimi nedeniyle kışı uzun süren bir köydür.